Palvelut

Wisenheimers Oy tarjoaa kiinteistöjen kokonaisvaltaista isännöintipalvelua sekä erityishankkeisiin soveltuvaa projektinjohtopalvelua. Lisäksi teemme tarkkaa vuokravalvontaa myös pieniin kohteisiin.

Ammatti-isännöinti

Ammatti-isännöinnillä varmistat kiinteistösi arvon säilymisen. Asunto-osakeyhtiölaissa säädetään, että  hallitus huolehtii yhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Isännöitsijä puolestaan hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Wisenheimers Oy:lle isännöinti on palvelutehtävä, jossa yhteistyössä hallituksen kanssa varmistetaan suunnitelmallinen kiinteistönpito.

Projektinjohto

Ulkoistetulla ammattimaisella projektinjohdolla selkeytät rajapintoja taloyhtiön eli tilaajan ja urakoitsijoiden eli toimittajien välillä. Wisenheimers Oy:n projektinjohtopalvelulla varmistat myös sujuvan viestinnän osakkaiden ja hallituksen suuntaan.

Projektinjohtaja valvoo hankkeen talouden, aikataulun ja laadun tilaa ja toteutumista.

Vuokravalvonta

Sujuva ja ajantasainen saatavien seuranta on hyvän kiinteistön taloudenpidon selkäranka. Taloyhtiöiden tulovirta on yleensä pieni eikä ylimääräistä ”puskurivarantoa” ole järjestetty, tällöin häiriöt saatavissa vaikeuttavat normaalia kiinteistön ylläpitoa.

Wisenheimers Oy:n vuokravalvontapalvelulla voit varmistaa, että vastike-, vuokra- ja käyttökorvaussaatavista huomautetaan viivytyksettä.

Sähköiset palvelut

Wisenheimers Oy hyödyntää nykyaikaisia isännöinnin sähköisiä työkaluja, jotka tehostavat hallituksen ja isännöitsijän välistä yhteistyötä. Lisäksi ne tarjoavat uudenlaisia vuorovaikutusmahdollisuuksia taloyhtiöiden osakkaille ja asukkaille.